Коли под наем | Рент а Кар Летище Пловдив

Повече информация за Летище Пловдив

Евтини коли под наем Летище Пловдив

Летище Пловдив е специализирано в обслужването на чартърни туристически полети за българските високопланински ски курорти през зимния сезон от декември до април.

Най-добрите български високопланински курорти Пампорово и Боровец са разположени съответно на 60 и 90 км от летището.

Летищe Пловдив осигурява автобусен транспорт за пътниците на всички международни превозвачи, в случай на закъснение, когато Пловдив се използва като резервно летище на София, или на всяко друго летище в България.

Евтини коли под наем в Пловдив

Евтини коли под наем в Пловдив

Пловдив е един от най старите градове не само в България, но и в Европа. Това е вторият по големина град в България, след София.

Разположен е в западната част на Горнотракийската низина, по двата бряга на най-голямата река в България, Марица и върху шест уникални сиенитни хълма - тепета. Намира се на 150 км югоизточно от столицата и 270 км западно от Бургас.

В Пловдив са напластени културни ценности от праисторическо, тракийско, римско, византийско, османско, възрожденско време, а в наши дни той се утвърждава като модерен град и развиващ се бизнес център.

Строят се много нови административни и търговски комплекси и различни големи фирми и предприятия помещават своите офиси в града.

Коли под наем Летище Пловдив и пътнически трансфери

Рент а кар "Вал и Кар" предлага автомобили, ванове, микробуси, 4х4 и др. под наем . Договори от 1 ден не се обслужват на територията на Летище Пловдив , а се извършват пътнически трансфери.

За повече информация, моля свържете се с любезният екип на "Вал и Кар" рент а кар Летище Пловдив.

Нашият автопарк е оборудван с нови коли, микробуси и автобуси на изгодни цени. Ние предлагаме добро обслужване от квалифицирани служители.