Коли под наем | Рент а Кар - София

Информация за град София и коли под наем "Вал и Кар"

Коли  под наем в София

Централният офис на автомобили под наем "Вал и Кар" се намира в град София.

Фирмата обслужва летище София - терминал 1 , летище София - терминал 2, летище Варна, летище Бургас , летище Пловдив.

Нашите клиенти често отсядат в едни от най-известните хотели в София като:

  • Гранд Хотел Радисън, който е разположен в сърцето на гр. София, срещу сградата на Народното Събрание и храм-паметника "Св.Александър Невски", на 15 мин. от Аерогара София.
  • Хотел Вега се отличава най-вече поради своя класически стил от 19-ти век и интериор с преданост към своите бизнес гости и туристи, както и с елегантно проектираната сграда.
  • Хилтън София - Хотелът е разположен само на пет минути от центъра на София, в непосредствена близост до очарователните забележителности, луксозни магазини и кипящ делови живот. Открийте тайните на града - древните руини на Сердика, ротондата Свети Георги, площад Батенберг (старият Царски площад), Народният театър, построен в нео-класически стил...
  • Кемпински Хотел Зографски е петзвезден хотел в София и е разполежен в една от най-хубавите зони на столицата.
  • "Шератон София Хотел Балкан" с идеалното си разположение е подходящ, както за бизнес пътувания, така и за пътувания с туристическа и културна цел. Разположен в сърцето на София, в самия административен, бизнес и шопинг център, близо до катедралата "Александър Невски", Операта, Художествената галерия, историческите забележителности; на разстояние 11 км от летище София; и др.

Рент а кар "Вал&Кар" обслужва клиенти и в Хасково, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна, Димитровград, Гълъбово, Харманли, Плевен и др...

Фирмата обслужва почти всички по-големи градове в България.

Ние успяваме да задоволим високите изисквания на нашите клиенти с навременни доставки и атрактивни цени.

Град София е разположен в центъра на Балканите, там, където се пресичат пътищата от Западна Европа за Цариград, от Черноморието за Адриатика, от Дунава до Беломорието.

В продължение на няколко хилядолетия градът се е развивал в средата на Софийската котловина при 550-625 м надморска височина, а по северните склонове на Витоша /кварталите Бояна, Драгалевци и Симеоново/ до 800-900 м.

По своето великолепно местоположение София е на едно от първите места между европейските столици. От тях само Мадрид има по-голяма надморска височина.

Многовековният град отстои на 156 км от Пловдив и почти толкова от Ниш, на 30 км от Перник, на 174 км от Плевен, на 320 км от Русе, на 469 км от Варна, на 385 км от Бургас, на 199 км от Видин и на 183 км от Кулата. Заема важно стратегическо място, заобиколена от север със Стара планина, от изток и югоизток от Средна гора /Вакарелските височини и Лозенската планина/, от юг от Витоша, а от запад от Люлин.

В София са изградени много паметници, например на Васил Левски на мястото, където е бил обесен Апостолът на свободата /открит 1895 г./, Руският паметник и Докторският паметник в чест на руските герои от 1877-78 г., паметникът на съветската армия, на Партиарх Евтимий, на св. Климент Охридски, на Св. св. Кирил и Методий и много бюстове.