Коли под наем - "Вал и Кар" София

Клас *
Модел *
Заминаване на *
Връщане на *
Наемане от *
Връщане в *


Запитване за резервация

Лого

Резервациите се приемат за клас автомобил, а не за марка, модел, цвят и др. Фирмата си запазва правото при потвърдена резервация, да Ви предостави друг подобен или от по висок клас автомобил при същите наемни условия.


Автомобилът се предава на клиента зареден до горе с гориво и чист.
Автомобилът се връща от клиента зареден до горе с гориво /максимум на 5 км. от мястото на връщане/ или празен ако е заплатено горивото предваритено в брой. Такса - липсващо гориво 10 евро /20 лева/ + гориво. Автомобилът се връща чист. Авто мивка 10 евро /20 лева/ за леки коли и 15евро /30 лева/ за ванове 6+1, 8+1 места.


rent a car

Вал и Кар Рент А Кар

Вал и Кар РЕНТ А КАР е една от първите частни компании за коли под наем в България и повече от 20 години успешно оперира на българския пазар за автомобили под наем .

Предлагаме на клиентите си голямо разнообразие от марки и модели коли, разпределени в различни категории в зависимост от големината на двигателя - мощността на автомобила и големината на багажното отделение . Също така значение има и броя на седящите места в автомобила и вида на скоростната кутия - ръчна или автоматична предавка .

Ние не твърдим, че сме най евтината фирма за автомобили под наем, но качеството което предлагаме напълно оправдава цената за услугата, която предоставяме. Дългогодишния опит и подбрания екип са гаранция за отличния сервиз който предоставяме на клиентите си.

Ние разполагаме с автомобили под наем освен в София и /летище София/ и в други градове в България, а именно: Хасково, Стара Загора, Димитровград, Пловдив, летище Пловдив, Бургас, летище Бургас, Варна, летище Варна. Това ни дава възможност да осъществяваме различни еднопосочни наеми на автомобили, ванове и микробуси - услугата: вземи тук - върни там. Това става срещу допълнително заплащане от страна на клиента, но често доста улеснява придвижването и пести време и пари. Подобна услуга извършваме както за територията на България, така и за извън граница - най често съседните ни държави: Румъния - летище Букурещ, Гърция - летище Солун и летище Атина, Сърбия - летище Белград или летище Ниш, Македония - летище Скопие, Турция - летище Ататюрк и Сабиха Гюгчен и др.

Нашата компания предлага тази услуга и за всички европейски и извън европейски държави.

Със нашите автомобили клиентите ни пътуват свободно във всички държави при най - добри условия за това. Ние постоянно предлагаме обиколки на Балканите с коли и микробуси и вече доста хора са се възползвали от това. Много наши корпоративни клиенти редовно използват услугите ни за своите международни пътувания в цяла Европа и в държави които не са членове на Европейския съюз. Много опит натрупахме с обиколките на западните Балкани - Македония, Албания, Черна гора, Босна, Хърватия, Словения, Сърбия и Косово.

Ние не поставяме лимит на изминатите километри за нашите клиенти за територията на България, а за договори на 7 дни и за чужбина. Не ограничаваме с нищо пътуванията независимо дали са за бизнес или туризъм, или просто за развлечения. Автопарка ни е съставен от нови автомобили,оборудвани по всички изисквания за движение по пътищата на България и Европа.


ЗАЩО ДА НАЕМЕТЕ КОЛА ОТ НАС

 • Нови коли на достъпни цени
 • Без лимит на изминати километри /за наеми над 7 дни
 • Различни категории коли, които задоволяват и най- капризните клиенти
 • Говорим различни езици за улеснение на нашите клиенти
 • Повече от 20 години опит в бранша
 • Най-добри условия за пътуване извън България
 • Коректност и лоялност
 • Клиента сам избира различни опции по отношение на наемането на автомобил и допълнителни услуги свързани с него
 • Редовните ни клиенти ползват различни бонуси и отстъпки, които постоянно се увеличават
 • Ежегодна частична подмяна на превозните средства
 • Обслужваме клиентите си - 24/7/365


 TAGS
коли под наем рент а кар rent a car рентал карс трансфери коли летище София коли летище Пловдив коли летище Варна коли летище Бургас car hire

ВАЖНО!

Поради технически причини стационарните телефини временно няма да работат (до 10.10.2017).
Също така няма да работи и нац. телефон 070019002
За връзка с нас използвайте 0878 400 123 или контактната форма на сайта.
Извиняваме се за временното неудобство.
Вал и Кар Рент А Кар