Евтини коли под наем Бургас - Автомобили под наем (рент а кар)

Наеми кола под наем от Вал и Кар за Бургас

Коли под наем в Бургас

Бургас е град на брега на Черно море.

Градът е морското пристанище на цяла Южна България. Той е важен икономически, административен и културен център. Наред със съвременна архитектура могат да се намерят и старинни сгради от началото на 19 век насам. Дом е на известни личности, свързани с културата и изкуството. Едни от популярните забележителности на града са морската градина, в която има стотици видове растения, благодарение на което тя е обявена за паметник на парковото изкуство. В нея се намира летния театър, пантеонът и други исторически забележителности като паметникът на Пушкин считан за един от най-красивите паметници на поета по света.

Морското пристанище в Бургас

Бургаското пристанище израстна като модерно с широка специализация - за нефт, въглища, торове, риба, метали, машини. Чрез него се осъществява 60 % от морския стокооборот на страната. По кейовете му има над 80 корабни места. Бургас стана главно вносно и износно пристанище за цяла Южна България и София.

По известни морски курорти в Бургас

Слънчев бряг, Ахтопол, Созопол, Ахелой, Несебър, Поморие, Лозенец , Китен, Свети Влас, Равда, Царевец, Черноморец, Дюни, Елените и др.

Летище Бъргас

Летище Бургас е разположено в живописен залив на Южното Българско Черноморие, на 10 км североизточно от гр. Бургас.

Специфичното географско положение - на границата между Европа и Азия, определя и стратегическото му значение за новите отношения в съвременния свят. Обслужващите възможности на бургаското летище силно повлияват разгръщането на транспортните връзки, туризма и търговските отношения между партньорите от Изтока и Запада.

Сред най-големите предимства на Летище Бургас е възможността за интермодален транспорт по въздух, море и суша. На разстояние 10-15 км се намират: Пристанище Бургас, разгърнат ж.п. възел, международен път Е 87, свободна безмитна зона. Близостта на най-голямата рафинерия на полуострова, разположена на 10 км от летището, осигурява горива с ниска себестойност.

Минерални води в Бургас 

Основен лечебен фактор на курорта е минералната вода – характеризира се като гореща (41° С), слабоминерализирана (0,604 г/л), хлоридно-хидрокарбонатно-натриева, с висока алкална реакция (рН 9,95), силициева (94 мг колоидална мета силициева киселина в л.). Бистра, безцветна, без мирис и с много добри питейно вкусови качества, за което допринася много малката водна твърдост (т.нар. “мека” вода). Повече информация

Коли под наем в град Бургас

Рент а кар "Вал и Кар" предлага автомобили, ванове, микробуси, 4х4 и др. под наем в град Бургас ( летище Бургас ).
Нашият автопарк е оборудван с нови коли, микробуси и автобуси на изгодни цени. Ние предлагаме добро обслужване от квалифицирани служители.