Евтини коли под наем Димитровград - Автомобили под наем (рент а кар)

Вземи кола под наем от Вал и Кар за Димитровград

Коли под наем в Димитровград

Фирма Вал и Кар Рент А Кар е една от първите фирми за коли под наем в България и първата, която оперира в района на Димитровград, Хасково и региона. Поради малкия брой клиенти в района на Димитровград нашия офис е мобилен и желаният от Вас автомобил се доставя на посочен от Вас адрес в работно или извънработно време в зависимост от нуждите ви. Нашите коли са нови модели последно поколение в перфектно състояние и с отлична визия и напълно могат да покрият вашите изисквания за кола под наем.

С нашите автомобили под наем Вие можете да пътувате безпроблемно от Димитровград до всяка точка на България и Европа.

За пътуване извън границите на България е необходима предварителна подготовка от поне 1 или 2 дни и за това се нуждаем от предварителна резервация. Това можете лесно да напраите на челната страница на нашия сайт, като правилно попълните всички необходими полета на формата за резервации и оставите правилни данни за обратна връзка.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Освен коли под наем, ние предлагаме и трансфери с леки автомобили или бусове до летище София или до други градове на територията на България и извън нея. Разполагаме с коли от всички категории ( мини, икономични, компактни, висок сегмент на средния клас, 4х4, комби и др.) с цел улеснение при избиране на точната кола за вашите нужди.

Освен това колите са разделени на подкатегории в зависимост от скоростната кутия – ръчна или автоматична. Цените са доста разнообразни в зависимост от продължителността на наема, категорията автомобил, застраховките както и най–вече от времето през годината – лято/зима. Ние стимулираме нашите клиенти с много добри цени за дългосточни наеми. Колкото наемът е по-дълъг толкова цената за кола под наем е по-ниска.

Нашият рент а кар авто парк на териотрията на Димитровград

На територията на Димитровград и района ние поддържаме авопарк, който е съобразен със финансовите предпочитания на населението и редовните ни клиенти. По–скъпите (нови коли, ванове, микробуси, 4х4 и др.) се доставят по предварителна заявка, най-често от най–близкото летище.

Както споделихме по-горе наемането на кола под наем и нейната цена не е нещо което се прави много бързо и е необходимо технологично време за подготовка и доставка на автомобила до вашия адрес или подходящо място на което да се предаде автомобила и да се подпише договорът за наем. Цената също е въпрос на уточнение в зависимост от различните фактори коитои влияят. Това е причината поради която любезно молим клиентите ни от Димитровград да направят своите резервации предварително през работното ни време за да можем да извършим качествено обслужване.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

С кола под наем в Димитровград и района

Димитровград е млад град на 16 км от гр. Хасково създаден през 1947г. по поречието на река Марица в Тракийската низина. Намира се на около 220 км от гр. София и на около 215 км от гр. Бургас. Градът е застроен в сталински стил познат още, като „сталински барок”. Димитровград е един от най-озеленените градове в българия, което спомага за еко туризма в града.

В Димитровград има много интересни забележителности.

Част от тях са домът-музей на „Пеньо Пенев” и историческият музей , които присъстват в Стотте национални туристически обекта и паркът „Пеньо Пенев”, който е най-красивата забележителност в Димитровград. Всички тези забележителности могат да бъдат посетени по-лесно с една от нашите коли под наем. Също така можете да посетите с един от нашите автомобили под наем и Светилището на нимфите , което се намира на 20 минути път от Димитровград, в покрайнините на село Каснаково.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ