Евтини коли под наем Гълабово - Рент а Кар / Автомобили под наем

Наеми кола от Вал и Кар за град Гълабово

Коли под наем в град Гълъбово

Фирма Вал и Кар Рент а кар предлага огромно разнообразие от нови коли под наем и различни по вид и размер автомобили в Гълъбово. Цената за доставка или прибиране на автомобил под наем от или до Гълъбово зависи от избрания клас автомобил под наем и от къде ще Ви бъде доставен, спрямо наличностите в момента на резервацията Ви.

Краткосрочни договори не се обслужват на територията на Гълъбово. Причината за това е, че не поддържаме наличности в Гълъбово, а нашите клиенти се обслужват от близки офиси в района.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Нашият автопарк в град Гълабово

Нашият автопарк е обурудван само с нови превозни средства на много приемливи цени. Ние не претендираме, че сме най-евтината фирма за коли под наем, но за сметка на това смятаме, че автомобилите, сервиза и обслужването ни са на световно ниво.

Винаги можете да получите информация, ако се свържете с нас на телефон 0700 19 002 /на цената на 1 градски разговор/ или 0878 666 944 в рамките на работното ни време от понеделник до събота от 9:00 до 18:00. Също така можете да се свържете с нас по имейл val_kar@abv.bg или да изпратите директно запитване през нашия сайт www.valcar.bg. Ние успяваме да задоволим високите изисквания на нашите клиенти с навременни доставки и атрактивни цени.

Както споделихме по-горе поради ниското търсене ние не поддържаме налични автомобили в Гълъбово и за това Ви препоръчваме да направите Вашата резервация поне няколко дни предварително. Можете също да наемете и върнете без такси за доставка и прибиране автомобил от Хасково, там поддържаме налични автомобили от няколко класове.

Ако обаче се свържете с нас в последния момент е много вероятно да не разполагаме с налични автомобили или да нямаме възможност да Ви доставим колата в желаното от Вас време.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

За тази цел моля посетете нашия сайт:

  • Изберете подходящ по размер клас автомобил, като се съобразите с броя пътници и количеството багаж;
  • Изберете с ръчни или автоматичн скорости да бъде колата;
  • Попълнете внимателно дата, час и място на наемане и връщане на автомобила под наем;
  • Отбележете, ако желаете допълнително обурудване или ще пътувате извън България;

Препоръчваме Ви да поръчате допълнителните ни застраховки за щета и кражба. Те не са включени в дневната наемна цена и всъщност това е каското на автомобила.

След като сте попълнили всички детайли натиснете бутона за цена и ще видите колко би Ви струвал наема на избрания от Вас автомобил без таксата за доставка и прибиране.

Можете да променяте детайлите многократно и системата ще Ви калкулира цената спрямо промените. Когато потвърдите Вашето запитване ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове и ще Ви информираме колко Ви е таксата за доставка и/или прибиране до Гълъбово спрямо наличностите в момента.

В случай, че се нуждаете от ван, микробус или SUV автомобил под наем моля имайте предвид, че тези класове автомобил ги държим налични на летищата и по-големите населени места в страната.

За това в случай, че кацате или излитете от летище София е най-добре да резервирате автомобил под наем директно от там. Така ще имате най-голям избор на автомобили и ще си спестите таксите за доставка и прибиране. Ние ще Ви посрещнем и предадем колата под наем още при пристигането Ви и няма да е необходимо да организирате транспорта си до Гълъбово.

А при връщането на наетия от Вас автомобил ще е необходимо само да го предадете на служителя, който ще Ви очаква на летището.

След като сме уточнили всички детайли по Вашата резервация Вие можете да направите плащането на наемната цена в брой, с кредитна/дебитна карта или с линк през сайта ни. Депозитът или отговорността можете да я оставите в брой или с кредитна карта, за което трябва да бъдем предупредени за да предвидим мобилен терминал за кредитни карти.

След като ще пътувате с автомобил под наем в Гълъбово и района можете да посетите язовир "Розов кладенец" - Гълъбово, църква Св. Иван Рилски, защитен вал Еркесията и крепостта Балзен край село Главан, крепост Констанция, Менхир Чучул камък - с. Овчарово, Археологически комплекс - Раднево, Александровска гробница, Крепост Балзена, Раннохристиянска църква - с. Крепост и др.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ