Евтини коли под наем Харманли - Автомобили под наем / рент а кар

Вземи кола под наем от Вал и Кар за Харманли

Коли под наем в град Харманли

Вал и Кар Рент а кар Ви предлага различни класове коли, ванове, микробуси, 4 Х 4 и други по вид и размер превозни средства под наем в Харманли. Цената за доставка или прибиране на автомобил под наем от или до Харманли зависи от избрания клас автомобил и от къде ще Ви бъде доставен. Най- близкия офис до Харманли е в Хасково.

От там можете да наемете кола без допълнителни такси и за краткосрочни периоди. Ние стимулираме дългосрочното наемане на коли. Цените рязко спадат при по-продължителни наеми. Най- скъпо е за 1 ден, както и за два или три дни. До Харманли доставяме и прибираме коли само, ако вашия наем е поне седем дни или повече.

Нашият автопарк в Харманли

Също така можете да се свържете с нас по имейл val_kar@abv.bg или да изпратите директно запитване през нашата форма за запитване.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Ние успяваме да задоволим високите изисквания на нашите клиенти с навременни доставки и атрактивни цени.

Препоръчваме ви да направите Вашата резервация поне няколко дни предварително. Можете също да наемете и върнете без такси за доставка и прибиране автомобил от Хасково, там поддържаме налични автомобили от няколко класове.

Ако се свържете с нас в последния момент е много вероятно да не разполагаме с налични автомобили или да нямаме възможност да Ви доставим колата в желаното от Вас време.

Ето какво е нужно, за да направите резервация на автомобил от Вал и Кар:

  • изберете подходящ по размер клас автомобил, като се съобразите с броя пътници и количеството багаж;
  • изберете с ръчни или автоматичн скорости да бъде колата;
  • попълнете внимателно дата, час и място на наемане и връщане на автомобила под наем;
  • отбележете, ако желаете допълнително обурудване или ще пътувате извън България;
  • препоръчваме Ви да поръчате допълнителните ни застраховки за щета и кражба. (Те не са включени в дневната наемна цена и всъщност това е каското на автомобила.)

След като сте попълнили всички детайли натиснете бутона за цена и ще видите колко би Ви струвал наема на избрания от Вас автомобил без таксата за доставка и прибиране.

Можете да променяте детайлите многократно и системата ще Ви калкулира цената спрямо промените. Когато потвърдите Вашето запитване ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове и ще Ви информираме колко Ви е таксата за доставка и/или прибиране до Харманли спрямо наличностите в момента.

В случай, че се нуждаете от ван, микробус или SUV автомобил под наем моля имайте предвид, че тези класове автомобил ги държим налични на летищата в големите населени места в страната.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Кола под наем от летище София до Харманли

За това в случай, че кацате или излитете от летище София е най-добре да резервирате автомобил под наем директно от там. Така ще имате най-голям избор на автомобили и ще си спестите таксите за доставка и прибиране, ще си спестите разходката на приятели и роднини да ви посрещат и изпращат.

Ние ще Ви посрещнем и предадем колата под наем още при пристигането Ви и няма да е необходимо да организирате транспорта си до Харманли. А при връщането на наетия от Вас автомобил ще е необходимо само да го предадете на служителя, който ще Ви очаква на летището.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

След резервиране на автомобил при Вал и Кар

След като сме уточнили всички детайли по Вашата резервация Вие можете да направите плащането на наемната цена в брой, с кредитна/дебитна карта или с линк през сайта ни.

Депозитът или отговорността можете да я оставите в брой или с кредитна карта, за което трябва да бъдем предупредени за да предвидим мобилен терминал за кредитни карти. Искаме да ви подсетим, че потвърждаване на резервация става само срещу заплащане.

Когато пътувате с автомобил под наем в Харманли и района

Когато пътувате с автомобил под наем в Харманли и района можете да посетите комплекс "Изворът на белоногата", Гърбавият мост, Храм "Св. Анастасий", Исторически музей - Харманли, язовир "Кюмюрлука", екопътека "Дефилето", Долмен "Каменната къща" - Остър камък, винарска изба "Вила Басареа", крепост Констанция, Менхир Чучул камък - с. Овчарово, защитена местност Бакърлия, Александровска гробница, крепост "Кастра Рубра", църква Успение Богородично (Узунджовската църква), крепост Балзена, Тракийска гробница Шейновец, язовир Розов кладенец, Мезешка крепост и гробница, Мегалитен кръг - с. Българска поляна и други.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ