Евтини коли под наем Пловдив - Автомобили под наем - Рент а Кар

Вземи кола под наем от Вал и Кар за Пловдив

Евтини коли под наем в Пловдив Пловдив - кръстопът на култури и живописна природа.

Ако Ви е необходимо да наемете кола под наем в Пловдив, разчитайте на Вал и Кар Рент а кар. Флота на Вал и Кар Ви предоставя огромен избор от нови автомобили на достъпни цени, които може да разгледате в нашия уеб сайт и да изберете модела на Вашите предпочитания. Нашият централен офис се намира в София, но ние ще доставим желания автомобил под наем в Пловдив или до всяка точка на България и Европа.

Офисът ни в Пловдив е мобилен и затова, ако искате да наемете кола под наем в Пловдив ще е необходимо да се свържете с нас и да направите Вашата резервация 48 часа предварително, за да имаме време да подготвим необходимите документи и да доставим автомобила в Пловдив на посочен адрес и без допълнително оскъпяване. Това може да бъде Вашият хотел, произволен адрес в Пловдив или летище Пловдив. Наш служител ще Ви посрещне в точния час на предварително уговорено място, а ако това е летище Пловдив, в залата на пристигащи с табелка с вашето име.

Защо да вземете кола под наем в Пловдив?

Пловдив може да бъде само Ваша начална дестинация и оттам Вие да се отправите към някой друг град, зимен курорт, морски курорт или където си пожелаете. С нашите коли под наем нямате никакви ограничения да пътувате в страната и извън нея. Вече имаме хиляди доволни клиенти, които са посетили съседните ни и по-далечни страни в краткосрочни или дългосрочи пътувания. А ние Ви гарантираме, че ще направим всичко възможно, за да Ви осигурим най-подходящата кола за целта на вашето пътуване, независимо дали това е малка кола от икономична категория, комби, 4x4 или пък ван или минибус в случай, че сте повече хора.

Как да намете кола под наем от Вал и Кар рент а кар?

Най-лесно да наемете кола под наем в Пловдив е като предварително направите онлайн запитване през нашата резервационна форма в нашия уеб сайт. Ще са Ви необходими само няколко минути, за да резервирате желания автомобил. Ще трябва да въведете точна дата, час и място на наемане на автомобила и точна дата час и място на връщане на автомобила. Ако възнамерявате да посетите и други държави просто отбележете „пътуване в чужбина”. Ще ни улесните ако добавите коментар в кои страни ще пътувате. Така веднага ще знаем какви документи ще трябва да подготвим.


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

В сайта ни ще видите колите, с които разполагаме и техните характеристики. Разделени са на различни категории според тяхната големина, брой места и т.н. За да Ви е удобно и приятно по време на Вашето пътуване е добре да се съобразите с това колко пътници ще бъдете и с какво количество багаж. Ние ще ви предложим и някои допълнителни услуги и оборудване като GPS, WI-FI, детски столчета с различни размери и други. Ще ги видите в сайта ни и само с по един клик ще избирате това, което Ви е необходимо.

Моля обърнете специално внимание на допълнителните услуги и оборудване, които предлагаме. Задължително условие е да ги заявите предварително, в противен случай няма да имаме възможност да Ви ги предоставим при отдаването на автомобила в Пловдив.

Застраховки при наемането на коли от Пловдив?

Важен момент са и допълнителните застраховки, които предлагаме на нашите клиенти. Те не са задължителни, но препоръчителни. Подробна информация за това можете да намерите в раздела ЗАСТРАХОВКИ в нашия сайт.

И така само в няколко стъпки Вие ще се запознаете с цената и условията според детайлите на Вашата запитване. Преди да потвърдите вашата резервация можете да променяте детайлите по нея многократно. Когато сте готови изпратете ни Веашето запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро. И знайте, че винаги можете да промените нещо по вашата резервация или да добавите услуга впоследствие. Само след като е уточнено и потвърдено всичко необходимо заплащате наемната цена. Вие избирате удобен за Вас начин – с кредитна/дебитна карта онлайн, по банков път или в брой.

С екипът на Вал и Кар рент а кар може да се свържете и по имейл или телефон и нашите служители ще Ви съдействат в наемането на кола под наем в Пловдив. И не се притеснявайте да зададете многобройните си въпроси. Това ще ни помогне да разберем от какво точно се нуждаете и да изготвим най-подходящата и изгодна за Вас оферта. Заповядайте и в офиса ни в София в кв. Борово, ул. Невестина скала 1А.

Ако вече сте в България или възнамерявате да я посетите, не пропускайте да посетите Пловдив и околностите с кола под наем на Вал и Кар.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Град Пловдив е изключително красив град с хилядолетна история и множество културни, исторически и археологически забележителности съчетани с модерни атракции. В Стария град ще видите изобилие от старинни къщи и църкви, ще се движите по калдъръмени улички, а от скалите на най-високата му част ще се насладите на гледка към река Марица, която буквално спира дъха. Там се намира археологически комплекс Небет тепе, където се забелязват останки на праисторически селища, крепостни съоръжения и руини датиращи от времето на тракийската и римската епоха. Не може да подминете Античният театър, един от символите на града и един от най-добре запазените антични театри в света. Минавайки по главната улица ще се натъкнете на Античния стадион на площад „Джумая”, който в миналото е събирал около 30 000 зрители и е бил арена за гладиаторски борби и борби с животни. Дори самата главна улица, която е пешеходна зона, сама по себе си е своеобразен архитектурен паметник и в същото време там ще намерите много съвременни магазини, кафенета и сладкарници, хотели и ресторанти. Трябва да споменем още Етнографския музей, Църквата Света неделя, Църквата Света Марина, Градската Художествена галерия, Археологически комплекс „Ейрене”, Регионалният Етнографски музей, Природонаучният музей, Музеят на авиацията и така емблематичните къщи от епохата на българското възраждане като Балабановата къща, Къща „Ламартин”, Къща „Хиндилян”, Къща „Недкович”. Едно е сигурно: град Пловдив притежава уникално очарование, атмосферата в него е неповторима, предизвикателствата безкрайни. С кола под наем Вал и Кар ще сте сигурни, че няма да изгубите ценно време и ще можете да се насладите максимално на обаянието на този прекрасен град.

Още неща, които може да правите в Пловдив с кола под наем

Град Пловдив е разположен на 150 км от София, така че с кола на Ваше разположение бързо и лесно ще се придвижите до Българската столица. И не само. В близост до града се намират Асеновата крепост, Бачковския манастир и светилището край Асеновград и още много други интересни места, които си заслужават да бъдат посетени.

Използвайте резервационната форма тук, за да направете Вашето онлайн запитване или се свържете с нас


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ