Евтини коли под наем Раднево - Рент а Кар / Автомобили под наем

Вземи кола под наем от Вал и Кар за Раднево

Коли под наем в град Раднево

Нашата компания за коли под наем „Вал и Кар Рент а кар” предлага всички видове и размери коли под наем в Раднево. Ние не обслужваме краткосрочни договори за Раднево.

Причината е, че този район се обслужва от офисите ни в Хасково, Стара Загора или Димитровград, където има на разположение кола от исканата от вас категория. Ние сме единствената фирма, която предлага нови коли от различни категории във вашия район.

Цената за доставка или прибиране на автомобил под наем от или до Раднево зависи от избрания клас автомобил и от къде ще Ви бъде доставен, спрямо наличностите в момента на резервацията Ви.

Също така прелагаме услугата трансфер от летището до вашето местоназначение.

Нашият автопарк е обурудван с нови коли, ванове и микробуси на много приемливи цени. Винаги можете да получите информация, ако се свържете с нас по телефон 0700 19 002 /на цената на 1 градски разговор/ или 0878 666 944 в рамките на работното ни време от понеделник до събота от 9:00 до 18:00.

Също така можете да се свържете с нас по имейл val_kar@abv.bg или да изпратите директно запитване през нашия сайт www.valcar.bg. Ние успяваме да задоволим високите изисквания на нашите клиенти с навременни доставки и атрактивни цени.

Поради ниското търсене ние не поддържаме налични автомобили в Раднево за това Ви препоръчваме да направите Вашата резервация поне няколко дни предварително. Можете също да наемете и върнете без такси за доставка и прибиране автомобил от Хасково, там поддържаме налични автомобили от няколко класове.

Но ако се свържете с нас в последния момент е много вероятно да не разполагаме с налични автомобили или да нямаме възможност да Ви доставим колата в желаното от Вас време.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

За тази цел моля посетете нашия сайт:

  • изберете подходящ по размер клас автомобил, като се съобразите с броя пътници и количеството багаж;
  • изберете с ръчни или автоматичн скорости да бъде колата;
  • попълнете внимателно дата, час и място на наемане и връщане на автомобила под наем;
  • отбележете, ако желаете допълнително обурудване или ще пътувате извън България препоръчваме Ви да поръчате допълнителните ни застраховки за щета и кражба. Те не са включени в дневната наемна цена и всъщност това е каското на автомобила;

След като сте попълнили всички детайли натиснете бутона за цена и ще видите колко би Ви струвал наема на избрания от Вас автомобил без таксата за доставка и прибиране. Можете да променяте детайлите многократно и системата ще Ви калкулира цената спрямо промените.

Когато потвърдите Вашето запитване ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове и ще Ви информираме колко Ви е таксата за доставка и/или прибиране до Раднево спрямо наличностите в момента. В случай, че се нуждаете от ван, микробус или SUV автомобил под наем моля имайте предвид, че тези класове автомобил ги държим налични на летищата и по-големите населени места в страната.

За това в случай, че кацате или излитете от летище София е най-добре да резервирате автомобил под наем директно от там. Така ще имате най-голям избор на автомобили и ще си спестите таксите за доставка и прибиране. Ние ще Ви посрещнем и предадем колата под наем още при пристигането Ви и няма да е необходимо да организирате транспорта си до Раднево.

А при връщането на наетия от Вас автомобил ще е необходимо само да го предадете на служителя, който ще Ви очаква на летището.

След като сме уточнили всички детайли по Вашата резервация Вие можете да направите плащането на наемната цена в брой, с кредитна/дебитна карта или с линк през сайта ни. Депозитът или отговорността можете да я оставите в брой или с кредитна карта, за което трябва да бъдем предупредени за да предвидим мобилен терминал за кредитни карти.

След като ще пътувате с автомобил под наем в Раднево и района не пропускайте да посетите Археологически комплекс - Раднево, паметникът на Свети Иван Рилски, Археологически музей "Марица Изток" - Раднево, язовир "Розов кладенец" - Гълъбово, язовир "Овчарица", Тракийско светилище на слънцето, Селищна могила - Дядово, църква "Свети Георги" - Любенова махала, храм "Свети Димитър" - с. Бял кладенец, читалище "Отец Паисий" - с. Подслон, Часовникова кула - с. Пет могили и др.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ