Евтини коли под наем Летище Пловдив - Рент а Кар - Автомобили под Наем

Вземи кола под наем от Вал и Кар Рент а кар за летище Пловдив

Евтини коли под наем Летище Пловдив

Вал и Кар Рент а кар е компания, която отдава автомобили под наем, тя има богат и дълъг опит в областта. Фирмата за автомобили под наем предлага нови коли от различни класове и размери, с които можете да пътувате без ограничение в България и Европа. Абтомобил под наем от Вал и Кар можете да наемете от всички летища в страната и съседните държави, както и от всички по-големи градове в България след предварителна заявка. Също така доставяме автомобили до избрана от Вас локация.

Защо да изберете кола под наем в Пловдив?

Ако кацате или излитате на летище Пловдив е необходимо да направите предварителна резервация поне 48 часа преди пистигането Ви. Така ще имаме възможност да Ви посрещнем на летище Пловдив, да подготвим за Вас автомобил и предварително да изготвим необходимите документи за пътуването Ви. Моля да посетите нашият сайт, да разгледате автомобилите под наем, които предлагаме и да се запознаете с допълнителните условия и изисквания. Попълнете всички детайли относно Вашето запитване – дата, час и място на наемане; дата, час и мястто на връщане. Необходимо е да изберете автомобил, който да бъде подходящ за Вашето пътуване. Вземете под внимание колко човека и с какво количество багаж ще бъдете спрямо размера на автомобила, на който сте се спряли. Най-малките ни автомобили под наем са и най-евтините. Трябва да решите с ръчни или автоматични скорости ще бъде колата, която ще наемете. Когато разглеждате автомобилите ни под наем на тях освен основните специфики са отбелязани броя пътници и багажа, който побира. Често ни се случва клиентите да избират кола под наем по най-ниската цена и да не обърнат внимание на размера й.

Ако сте повече пътници, с повече багаж или решите да пътувате няколко семейства можете да се възползвате от нашите предложения за ванове и микробуси под наем.

Информирайте се относно допълнителните застраховки, които са за щета и кражба, те не са задължителни, но ги препоръчваме на нашите клиенти при наеманато на автомобил от нас.

Кола под наем от Пловдив за чужбина

В случай, че ще пътувате в други страни освен България трябва при попълването на онлайн формата да кликнете на „Пътуване в чужбина” и в допълнителен коментар да посочите държавите, които ще посетите. С автомобилите под наем на Вал и Кар можете да пътувате навсякъде, но трябва да сме наясно, през кои държави ще преминете за да Ви изготвим документите за това.

В случай, че се нуждаете от допълнително обурудване е необходимо да го заявите предварително за да можем да Ви го доставим заедно с колата на летище Пловдив.

Ако имате нужда от съдействие при избора на автомобил под наем или искате да ни зададете въпрос можете да го направите през онлайн формата ни, както и по телефона или чрез имейл.


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Когато попълните всички детайли моля потвърдете Вашето запитване. След като го получим ние ще Ви върнем отговор за наличности и какво още ни е необходимо като информация. Попълването на онлайн формата ни не е резервация, и преди да направите плащането можете да променяте детайлите по нея. Когато уточним всичко необходимо Вие можете да изберете по какъв начин ще заплатите наемната цена и ще оставите депозита или отговорността. Наемът на автомобила може да бъде платен с кредитна или дебитна карта, онлайн през сайта ни, по банков път или в брой. При плащане онлайн или с кредитна или дебитна карта нямате допълнителни такси за това. Депозитът или отговорността могат да бъдат оставени с кредитна карта или в брой.

След потвърждение от наша страна за резервацията Ви ние ще Ви очакваме и посрещнем в залата за пристигащи на летище Пловди с табелка с Вашето име. За целта трябва да сте ни изпратили предварително номера на полета, с който пристигате.


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Какво трябва да знаете за Плводивд когато наемате кола?

Пловдив е вторият по големина град в България, който се намира в южната част нна страната и е разположен на двата бряга на река Марица. Градът е на над 8000 години, това го нарежда сред най-древните градове в света, които са обитавани постоянно, той е град на много епохи. Осеян е с множество древни паметници, които можете да посетите с автомобил под наем. Пловдив е избран за европейска столица на културата, съвместно с друг европейски град. Девизът на Пловдив е „Древен и вечен“. Там се провеждат множество културни прояви като международният театрален фестивал „Сцена на кръстопът“, музикалният форум „Sounds of The Ages", международният панаир, международният фолклорен фестивал „Пловдив“, „Капана фест“, „Нощта на Пловдив“, и др.

Когато сте в Пловдив не трябва да пропуснете да разгледате Архитектурно-исторически резерват „Старинен Пловдив“, който е разположен върху 3 от хълмовете на Пловдив, наречени Небет тепе, Джамбаз тепе и Таксим тепе. С неговите уютните калдъръмените улички той е една от основните забележителности на Пловдив, заедно с останките от римско време.

Не забравяйте да посетите Филипополска голяма базилика, катедрала Свети Лудвиг, Митрополитски храм Света Марина, градска художествена галерия, античения театър, малката базилика, Часовниковата кула, катедрален храм Света Богородица, Римския стадион, Източна порта на Филипопол, църква Св. св. Константин и Елена, Балабанова къща, Етнографски музей, галерия Червено пони, хълм на освободителите Бунарджик, паметник на Съединението, Археологически музей, Белащински манастир Св. Георги Победоносец, Музей на авиацията, Кукленски манастир Св. Св. Козма и Дамян, Алпийски заслон край с. Храбрино, Алпийски заслон край с. Храбрино, Горноводенски манастир Св. св. Кирик и Юлита, Червената църква - Перущица, Исторически музей - Асеновград, църква Св. Богородица–Успение - Асеновград, Палеонтологичен музей, Дворец Кричим, хижа Бряновщица, Исторически музей - Перущица, Асенова крепост, църква Св. Богородица Петричка - Асеновград, Римски акведукт, крепост Юстина, Мулдавски манастир, Устински водопад, Бачковски манастир, Белочерковски манастир Св. Петър и Павел, Бакурианова костница, Бачковски водопад, Кулата на Ангел войвода, Араповски манастир, водопад Сливодолско падало, Тракийски хероон, Кричимски манастир Успение Богородично, Римски мост - река Чая, Резерват Червената Стена, пещера Иванова вода, пещера Ахметьова дупка, пещера Добростански бисер, местност Костен камък, Ореховски водопади, исторически музей Брацигово, Кромлех в Чолакова могила ("Тракийска обсерватория"), манастир Света Троица и още множество незабравими кътчета в областта.

Специални оферти за лоялни клиенти на Вал и Кар рент а кар

Вал и Кар рент а кар ще оцени високо всяка Ваша препоръка за автомобил под наем. А когато отново решите да ползвате нашите услуги, моля отбележете, че вече сте били наш клиент, защото редовните ни клиенти позват преференции и отстъпки за нашите коли под наем.


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ