Евтини коли под наем Летище София - Рент а Кар / Автомобили под наем

Наемете кола под наем от Вал и Кар за Летище София

Евтини коли под наем Летище София - рент а кар

Автомобили под наем от Вал и Кар Рент а кар на летище София

В случай, че кацате и/или излитате от летище София е най-подходящо да направите предварителна резервация за да може екипът на Вал и Кар коли под наем да Ви посрещне на летище София с подготвен за Вас автомобил и изготвени документи необходими за Вашето пътуване. За тази цел е необходимо да посетите нашият сайт за автомобили под наем. Да зададете всички детайли за Вашето запитване – точна дата, място и час на наемане; точна дата, място и час на връщане. След това е необходимо да изберете подходящ за Вашето пътуване автомобил, като вземете под внимание няколко фактора - колко човека ще бъдете и с какво количество багаж? Естествено най-евтините ни автомобили са също и най-малки по размер. Също така обърнете внимание дали автомобилът, който искате да наемете е с ръчни или автоматични скорости. На всяко моторно превозно средство, което предлагаме в нашият сайт е обузначено колко броя пътници, какво количество багаж събира, с колко врати и с какви скорости е колата. Абсолютно всички наши автомобили под наем са снабдени с климатици или климатроници, това не е екстра, а задължително условие за автомобилите под наем на Вал и Кар. Съответно ако сте примерно четири човека всеки с по един средно голям куфар най-малкият подходящ за Вас атомобил под наем ще бъде от категория компактна. Ако желаете да пътувате по-комфортно Ви препоръчваме да наемете кола от категория комби или стандарт. А когато сте повече пътници можете да разгледате нашите ванове и микробуси.


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

За какво да внимавате при избор на кола под наем?

Когато избирете кола под наем моля обърнете внимание на допълните застраховки за щета и кражба, които предлагаме, те не са задължителни, но са препоръчителни за нашите клиенти. Ако имате намерение да пътувате извън България е необходимо да посочите това като кликнете на „Пътуване в чужбина” при попълването на заявката. Ще ни улесните, ако посочите в допълнителен коментар кои страни планирате да посетите. С нашите автомобили под наем Вие можете да пътувате навсякъде в Европа, без ограничение на границите, които ще преминете. Единственото ни условие е да знаем предварително през кои страни ще пътувате за да можем да Ви изберем подходящ за това автомобил и да изготвим необходимите документи за Вашето пъттуване.

В случай, че имате затруднения при избора на автомобил под наем или имате други въпроси винаги можете да изпратите запитване чрез онлайн формата ни, както да се свържете с нас по имейл или телефон.

Не се притеснявайте да завършите Вашето онлайн запитване за наем на автомобил, то не Ви ангажира с абсолютно нищо и можете многократно да промените детайлите по него в последствие.


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Какво да очаквате след като сте подали заявка за кола под наем?

Когато получим Вашето запитване ние ще Ви върнем отговор в най-кратки срокове за наличностите за Вашият период и какво можем да Ви предложим, в случай, че не разполагаме със свободни автомобили под наем от избраната от Вас категория. Ще ние е необходима допълнителна информация за номерата на полетите, с които пристигате и заминавате. Това се прави за да знаем на кой терминал да Ви посрещнем и да следим Вашият полет онлайн, който е възможно да закъснее или избърза. По този начин ние се подсигуряваме, че нашите клиенти няма да ни чакат излишно на летище София. Ако полета Ви бъде отменен или закъснее няколко часа ние също ще сме наясно с това и ще имаме възможност да Ви посрещнем, когато е необходимо без да Ви таксуваме допълнително. Естествено ще бъдем благодарни на клиентите си, ако успеят своевременно да ни информират за измененията на полетите.

Необходимо е да сме наясно с кой полет заминавате от летище София за да имаме възможност да Ви препоръчаме най-подходящото време, което трябва да върнете автомобила. Тук от ключово значение е на кой терминал трябва да Ви очакваме.

Когато уточним всички детайли по Вашата резервация за автомобил под наем Вие можете да изберете метода, по който желаете да извършите плащането. Това може да стане с кредитна или дебитна карта, онлайн през сайта ни, по банков път или в брой. Ние не начиляваме допълнителни такси за плащане с кредитна/дебитна карта или онлайн. Необходимо е също да оставите депозит или отговорност за колата под наем, което може да бъде направено с кредитна карта или в брой.

Какво се случва след като сме потвърдили вашата резервация за кола под наем?

След като сме потвърдили Вашата резервация за кола под наем ние ще Ви очакваме в залата за пристигащи на летище София, терминал 1 или терминал 2, според полета Ви, с табелка с Вашето име. Ще бъдете посрещнати от наш служител, който ще Ви обясни всичко необходимо и ще отговори на въпростите Ви.

Таксата ни за посрещане и/или за изпращане на летище София е 10€, толкова, колкото би Ви струвало таксито до/от Вашият хотел или ако предпочетете на вземете колата директно от офиса ни на ул. Невестина скала № 1А, в квартал Борово, София 1680.


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Какво може да правите в София с кола под наем?

София освен столица е и най-големият град в България, където е разположено най-голямото летище на страната, което разполага с два терминала 1 и 2.

Не забравяйте да разгледате София и нейните забележителности с автомобил под наем. Не може да кацате на летище София и да не посетите Храм паметник „Александър Невски”, на който по всяка вероятност сте видели златните кубета от самолета. В близост се намират храм Света София, площад Народно събрание и сградата на Народното Събрание, бившият царски дворец, в който се помещават Националната художествената галерия и Националният етнографски музей, площад „Александър Батенберг“, Българска Народна Банка, сградата на Президентството, Археологическият музей, сградата на Министерският съвет, Църквата „Света Петка Самарджийска“, Катедралата „Света Неделя“, Ротондата "Свети Георги", музеят „Земята и хората“, Националният дворец на културата, Орлов мост, Софийски университет „Св. Климент Охридски”, паметника на Съветската армия, паметника на Васил Левски, Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“, Националната художествена академия, Лъвов мост, Руски паметник и др.

Също можете да се насладите на Национален исторически музей, Боянска църква музей, Боянски водопад, Боянско езеро, Ботаническа градина, Драгалевски манастир „Света Богородица Витошка“, парк „Камбаните”, Лозенски манастир, язовир Панчарево.

Естествено няма как да пропуснете да се качите на планина Витоша и да се разходите до язовир Искър. Или както се казва в една шопска поговорка „от Витоша по-високо нема и от Искаро по-длабоко нема!”.

Ако сте удволетворени от услугата коли под наем, която сте получили Вал и Кар рент а кар ще оцени високо Вашата препоръка за нас в интернет пространството. Така много други клиенти, ще имат удоволствието да се насладят на пътуването си с нашите автомобили под наем.