Евтини коли под наем София - Автомобили под наем / Рент а кар

Вземи кола под наем от Вал и Кар за София

Коли под наем в София

Ако Ви трябва кола под наем в София ние от Вал и Кар рент а кар можем да Ви предложим богат избор от автомобили в множество различни категории.

Ние разполагаме с един офис в град София, който се намира в близост до центъра на града на улица невестина скала 1А в квартал Борово. Но това съвсвм не означава, че можете да ни намерите само тук. Ние ще доставим желания от Вас автомобил до всяка точка в София и страната без значение дали това е Вашия хотел, определен адрес или предпочитате да Ви посрещнем на летище София. Или може да се възползвате от нашето ексклузивно предложение да Ви доставим избраната кола под наем на удобно за Вас място в Европа. С нашите автомобили можете свободно и сигурно да пътувате до всяка точка на страната и Европа.

Ние можем да ви помогнем да изберете кола под наем от флота на Вал и Кар рент а кар, която да отговаря на нуждите за вашето пътуване, независимо дали се нуждаете от икономична кола под наем само за един или двама души или по-голям семеен модел. А ако се нуждаете от нещо още по-голямо, ние ще Ви предложим ван или минибус под наем за краткосрочни и дългосрочни наемни периоди, които да ви задоволят. Независимо дали сте тук на почивка или на делово пътуване ние ще Ви осигурим най-подходящия и надежден автомобил, с който престоят и придвижването Ви ще бъде лесно и приятно. Богатата гама от коли под наем и допълнителните екстри и услуги, които предлагаме могат да задоволят и най-взискателния клиент, а множеството ни доволни клиенти са доказателство за това. Ние обръщаме внимание на индивидуалните жалания на клиента, изготвяме специални оферти съобразени със специфичните нужди, изисквания и бюджет, и това без да правим компромис с качеството на услугата, която получавате.

Наемането на автомобил от Вал и Кар е бързо и лесно. Можете да наемете кола като посетите нашия сайт и изпозвате формата ни за резервации на коли под наем, където в няколко лесни стъпки заявявате желания автомобил.

Можете да се свържете с нас по телефона и тогава нашите колеги ще ви информират, насочат и съдействат за избирането на най-подходящата за Вас кола на най-изгодната за Вас цена. Или заповядайте на място в нашия офис, където нашите компетентни служители ще Ви консултират и изготвят изгодна оферта. И все пак за да сте сигурни, че желания автомобил ще бъде наличен за избрания от Вас период е най-добре да направите резервацията си предварително чрез нашия уеб сайт. На заглавната страница на нашия уеб сайт ще намерите специална форма-приложение – форма за запитване.


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Въведете точната дата, час и място на наемане на автомобила и точната дата час и място на връщане на автомобила, след което обележете дали ще пътувате извън границите на България. Следващата стъпка е да изберете автомобил, който да отговаря на Вашите нужди. За Ваше улеснение ние сме групирали автомобилите в различни категории според тяхната големина, брой места и тн. При избора Ви на кола под наем е важно да се съобразите с броя пасажери и количеството багаж, което те ще имат. В краткото описание срещу всяка кола е отбелязано колко куфара и колко чанти побира съответния модел и някои други базови характеристики. След това специализираната форма за наемане на кола ще Ви отведе на страницата с допълнителните услуги, където с един клик отбелязвате необходимата услуга, ако имате нужда от такава.

Важен момент от тази страница са допълнителните застраховки. Подробна информация за това можете да намерите в раздела ЗАСТРАХОВКИ в нашия сайт. При следващата стъпка пред Вас ще се визуализира Вашата заявка за наем на автомобил. Въведете Вашите данни и ни я изпратете. Ние ще се свържем с Вас за потвърждение. И бъдете спокойни! Дори да сте пропуснали да отбележите нещо или пък настъпи някаква промяна касаеща резервацията Ви, то ние ще направим всичко възможно да задоволим изискванията Ви.


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Защо да изберете кола под наем за София?

С кола под наем Вал и Кар можете да разгледате София по най-удобния за Вас начин и да се насладите в пълна степен на времето прекарано тук. А София е град, който предлага изобилие и разнообразие от възможности за забавление, исторически забележителности, културни мероприятия, спорт и отдих. Тя е атрактивна дестинация за туристи от цял свят с духа си на модерен европейски град, а в същото време е разположена в непосредствена близост до планината Витоша, която предлага чудесни условия за ски, скално катерене, планинско колоездене и други. В София ще намерите всичко, което Ви е необходимо – хотели, ресторанти, магазини, театри, галерии и музеи, църкви, сладкарници, спа центрове и басейни, бизнес сгради и търговски центрове, паркове и градинки. Можете да посетите театър или концерт, да отидете на кино или ресторант, да пробвате късмета си в казино или да се отдадете на шопинг. А Вал и Кар рент а кар може да осигури перфектния автомобил за тази цел, така че да Ви е спокойно и удобно.


ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Защо София си заслужава да бъде посетена с кола под наем?

Със своята 7000 годишна история София е богата на културни и исторически забележителности. Със сигурност трябва да посетите Катедралния храм Свети Александър Невски, който е разположен в центъра на града и е считан за архитектурен символ на Българската столица. Той привлича с масивната си и величествена конструкция, както и с уникалния си интериор от мозайки, икони, дърворезба и стенописи. Близо до него се намират Националната Художествена галерия и Националния Eтнографски музей, които реално се помещават в сградата на бившия царски дворец. В Националния Археологически музей се съхраняват едни от най-важните открития на Българската история. Народният театър Иван Вазов, Сградата на Народното Събрание, Руската църква, Църквата Света Петка, Църквата Света Неделя, Базиликата Света София, Ротондата Свети Георги, Орлов мост, паметника Цар Освободител, Ботаническата градина, Борисовата градина и още много други незабравими места могат да бъдат посетени в София.

С автомобил под наем Вал и Кар можете лесно и безпроблемно да достигнете и до други градове и села в България и извън нея.