Евтини коли под наем Хасково - Автомобили под наем / Рент а кар

Вземи кола под наем от Вал и Кар за Хасково

Коли под наем в град Хасково

В случай, че се нуждаете от автомобил под наем в Хасково, непременно потърсете Вал и Кар Рент а кар.

Фирмата отдава автомобили под наем в цяла България и съседните страни, на всички летища и по-големи градове. И от много години обслужва клиенти в района на Хасково. Вал и Кар рент а кар прави доставки до всяка една избрана от клиентите локация. Тя има дългогодишен опит, разполага с нови автомобили под наем от всички големини и категориии, от малки градски автомобили до SW, SUV, седем местни ванове и микробуси с девет места. А клиентите ни от Хасково и региона могат да разчитат на доставка на колите под наем на посочен от тях адрес.

Трябва предварително да направите резервация, това може да стане чрез сайта ни www.valcar.bg, по e-mail на val_kar@abv.bg, или се свържете с нас на телефоните ни за връзка 029586565   070019002   0878400123. Работното ни време е всеки ден от 9:00 до 18:00 часа, а неделя и национални празници са почивни дни.

Кола под наем от летище София до Хасково

В сучай, че кацате на летище София можем след предварителлно направена резервация да Ви посрещнем направо там. Това би Ви спестило търсенето на начини да се придвижите до Хасково или друга локация. А също така изборът Ви на коли под наем ще бъде още по-голям.

Най-голяма яснота ще придобиете, ако посетите нашият сайт за автомобили под наем. Попълнете дата, място и час на наемане и връщане, след това ще можете да си изберете клас автомобил от наличните предложения. Ако ще пътувате извън България или желете допълнително обурудване е необходимо да заявите това предварително. Препоръчваме Ви да се запознаете с допълнителните условия и изисквания.

Не забравяйте да поръчате допълнителните застраховки, които са за щета и кражба и не са включени в дневната наемна цена. Важно е да изберете автомобил, който да бъде подходящ за Вашето пътуване. Съобразете броя пътници и количеството багаж с размера на автомобила. Когато разглеждате автомобилите ни под наем на тях освен основните специфики са отбелязани броя пътници и багажа, който събира всеки един от тях.

Също така изберете дали колата под наем да бъде с ръчни или автоматични скорости. В случай, че сте повече пътници или с повече багаж, можем да Ви предложим ван или микробус под наем.

Хубавата новина е, че с наетите от Вал и Кар автомобили можете да пътувате навсякъде без ограничение

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

Но ако решите да посетите други държави освен България трябва да ни кажете през кои страни ще пътувате за да Ви изготвим нужните за Вашето пътуване документи.

Ако имате нужда от съдействие при избора Ви на автомобил под наем екипът на Вал и Кар рент а кар винаги може да Ви насочи и да Ви даде нужната информация.

След като сме уточнили всички детайли по Вашата резервация можете да изберете как ще платите наема и ще оставите депозита или отговорността за автомобила Ви под наем. С кредитна/дебитна карта, по банков или в брой можете да заплатите наемната цена. В брой или с кредитна карта може да бъде оставен депозита/отговорността.

Служителят, който Ви предаде автомобилът под наем ще Ви покаже колата и нейните специфики, ще отговори на въпросите Ви и ще Ви съдейства с всичко необходимо.

Препоръчваме Ви да посетите с автомобил под наем гордостта на Хасково монумент на "Св. Богородица".

Градът има хилядолетна история, отразена в колекцията на Регионалния исторически музей. Негови експозииции са разположени също в Паскалевата къща, Кирковото училище и Музей на тракийското изкуство. Той е разположен до село Александрово като част от комплекс, включващ музейната експозиция и Александровската тракийска гробница. Задължително трябва да се насладите на Хасковските минерални бани с паметник "Икар", Лесопарк "Кенана", слънчевия часовник, камбанарията, старата часовникова кула, паметник на капитан Петко Войвода, както и не безизвестния паметник на завистта в Хасково. Ще Ви бъде интересно да разгледате църква "Св. Архангели Михаил и Гавраил", Братската могила, Къщата на чорбаджи Димитрак, драматично-куклен театър "Иван Димов", регионална библиотека "Христо Смирненски", паметник на незнайния войн, Художествената галерия, Чаршийска джамия, Ески джамия, Арменска църква "Сурп Степаннос", параклис "Св. Петка Българска" и др.

В блиизост до Хасково можете да посетите с кола под наем обсерватория и планетариум в Димитровград, Асенова крепост до село Клокотница, църква Успение Богородично (Узунджовската църква) в село Узунджово, Добрички манастир Успение Богородично - разположен южно от село Добрич, Древнотракийско светилище на нимфите до Каснаково, Раннохристиянска църква - с. Крепост, язовир Тракиец на Харманлийска река, крепост Свети Дух (известна още като Топлица), Тракийски култов комплекс Гарваница близо до село Горно Брястово, минерален комплекс Соленци и т.н.

Доверете се на Вал и Кар - рент а кар

Сигурни сме, че няма да искате Вашето пътешествие да свършва с автомобилите на Вал и Кар рент а кар. Ние ще Ви бъдем благодарни за всяка Ваша препоръка относно нашето обслужване и автопарк. А когато не издържите на изкушението и решите да наемете отново автомобил под наем от нас отбележете, че вече сте били наши клиенти. Така ще можем по-лесно да Ви насочим към пподходящ автомобил под наем в Хасково и редовните ни клиенти ползват отстъпки.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ