Вал и Кар - Рент а Кар - Пътнически трансфери

България е уникална страна с поразителни планини и брегова линия на Черно Море, България има какво да покаже на своите посетители - туристи. Планините заемащи половината от територията на страната, правят България много атрактивна за зимен и летен туризъм. През зимата популярни са курортите – Боровец, Банско и Пампорово. Все по-популярни за западните туристи са известните като СПА – курорти – Банкя, Хисаря, Велинград, Вършец.
България се слави с едни от най-добрите морски плажове в Европа, с обща дължина на бреговата линия – 370 км. Морските води са безопасни и чисти, и предлагат на посетителите чудесни условия за плуване. Добре известните морски курорти Златни Пясъци, Албена и Слънчев Бряг, са сред най-добрите за любителите на плажове.
Страната е особено горда със своя истински и неподправен силен Български дух, гостоприемството си и богати фолклорни традиции. Фолклорните танци и музика, националните костюми (носии) и традиционните ритуали и обичаи, са важна част от живота на Българите.

Трансфери и персонални турове

Културни и природни забележителности в България:
Белоградчишките скали, Триград , пещера Леденика, пещера Бачо Киро, природен парк Сините камъни, Триградско ждрело, Тракийска гробница край Татул, Тракийска гробница в Казанлък, Римска крепост Хисар, Асенова крепост и др.

Акумулатори София Магазин за акумулатори - София