Коли под наем | Рент а кар София "Вал & Кар" - За нас

Вал и Кар рент а кар е една от първите частни компании за отдаване на автомобили под наем. Фирмата започва своята дейност през 1998 год. и вече дълги години е една от водещите фирми за отдаване на автомобили под наем. Разполагаме с голям и разнообразен автопарк от нови автомобили във всички класове.
- Икономичен, среден, висок клас, sw, 4x4, Автомобили с автоматични скорости, ванове, лекотоварни ,джипове, автобуси и др.
Вал и Кар е един от учредителите на „Националната асоциация на фирмите за автомобили под наем ” Създадена през 2001 год. с цел да се въведат правила в бизнеса и да се подобрят услугите , който се предлагат на клиентите.
Нашата политика е да предложим най-доброто и качествено обслужване на своите клиенти. Ние разчитаме на нашата успешна работа в екип, гъвкави цени, добро техническо обслужване.
Предлагаме услугата Управление на автопарк, което значително оптимизира разходите на фирмите и пести изцяло времето им.
Предлагаме оперативен лизинг, както за нови , така и за автомобили втора употреба.
Нашата компания работи успешно с някой от водещите фирми в България и Европа в различни области:
- Енергетика, консултантски услуги, недвижими имоти, международна търговия и услуги, компютри, дизайн, мода, музика и др.
Фирмата работи с едни от най-добрите хотели в София, Хасково, Стара Загора, Старозагорски минерални бани и др.
Коли под наем, Автомобили под наем, София, Слънчев бряг, Бургас, Пловдив, Варна, Банско, Боровец, Златни пясъци, Несебър, Пампорово, Витоша, летище София.
Предлагаме обслужване на всички летища в България, а именно: летище София, летище Варна, летище Бургас, летищe Пловдив.
Фирмата разполага с представителни офиси в София, Хасково, Стара Загора, Пловдив и Бургас като предлага услугата и в следните градове: Кърджали, Димитровград, Раднево, Гълъбово, Симеоновград, Свиленград, Казанлък, Чирпан, Сливен, Ямбол, Пазарджик, Пловдив, Бургас, Варна и др.